10. og 11. februar 2010 kl. 17.30

Billetter á 15,- kan købes på
skolens kontor

alle hverdage 9 - 15.

Se billederne fra forestillingen her.

Ronja Røverdatter

Sinden november 2009 har ca. 30 elever på Risbjergskolens musicalhold arbejdet hårdt på årets musical - Ronja Røverdatter.

Musicalen Ronja Røverdatter med tekst og musik af Sebastian er en fortælling baseret på Astrid Lindgrens historie om Ronja, der bliver født en nat med lyn og torden. Hun vokser op som datter til røverhøvdingen Mattis og har masse spændende oplevelser med rumpenisser, grådværge, Heksefugle m.m. Hendes liv bliver bestemt ikke mindre spændende, da hun møder Birk, en dreng fra ærkerivalernes famile. På trods af familiernes fjendskab opbygger Ronja og Birk et nært venskab.

I rollen som Ronja spiller Amanda Apold fra 5.c. Amanda imponerede til den fælles audition både med sit skuespil og ikke mindst med sin sang, så glæd jer til at opleve hende.
Rollen som Birk bliver spillet af Ida-Sofie Bjørn fra 5.b. Da Ida-Sofie hørte at hun skulle spille en drengerolle var kommentaren blot ”fedt…det er bare en udfordring”. Og det er en udfordring som Ida-Sofie helt sikker kommer til at løse super godt.
Hele Ronja-holdet er en flok rigtig dygtige og engagerede børn, som virkelig går op i projektet. De bruger en masse af deres fritid på at øve, både på skolen og derhjemme med manuskriptet.

Vi slet ikke i tvivl om, at det bliver en fantastisk forestilling, vi kan præsentere for jer onsdag d. 10. og torsdag d. 11. februar. Så sæt derfor kryds i kalenderen og få en rigtig god teateroplevelse.

10. og 11. februar 2010 kl. 17.30

Billetter á 15,- kan købes på skolens kontor alle hverdage 9 - 15.

Ronja Røverdatter

af

Astrid Lindgren

I en iscenesættelse af Annina Enckell